Інститут Медіа Права розширюється та відкриває 8 вакансій

August 1, 2015

Інститут Медіа Права одна з найбільш динамічно зростаючих громадських організацій в Україні у зв’язку з розширенням оголошує 8 вакансій. Протягом останніх 10-ти років організація системно працює у напрямку розвитку медіа-простору та громадянського суспільства, розробляючи та лобіюючи законопроекти, займаючись освітою медіа-юристів та журналістів.

У 2015 році Інститут Медіа Права розширюється та починає низку нових проектів. У зв’язку з цим запрошуємо на роботу фінансового менеджера, 2-х юристів, PR-менеджера, контент-менеджера, event-менеджера, асистента директора та офіс-менеджера, які мають бажання працювати в галузі громадського сектору та розвивати Україну. Ми шукаємо кандидатів, які мотивовані працювати у громадському секторі, прагнучи змінювати Україну разом з нами.

Просимо надсилати своє резюме та мотиваційний лист на адресу cv@medialaw.kiev.ua до 10 серпня 2015 року.

Інститут Медіа Права разом із партнерами добилися відкриття доступу до публічної інформації та доступу громадян на засідань Верховної Ради, а також заборони реклами тютюну та куріння у ресторанах. Інститут Медіа Права був одним із ініціаторів та співзасновників низки коаліцій, серед яких Рух “Чесно”, Ініціатива 11 та Реанімаційний Пакет Реформ, який зараз є найпотужнішим об’єднанням експертів та громадських організацій та працює над впровадженням якісних реформ в державі. Директор Інституту Медіа Права входить в Раду Реанімаційного Пакету Реформ, а експерти організації працюють над медіа-реформою.

Запрошуємо фахівців на позиції (опис вакансій за посиланнями):

 Фінансовий менеджер

Юрист громадського руху ЧЕСНО

Юрист

PR-менеджер

Контент-менеджер

Event-менеджер

Офіс-менеджер

Асистент директора