Повідомлення щодо роботи ЦЕДЕМ на час карантину

March 17, 2020

Центр демократії та верховенства права приєднується до заходів з перешкоджання поширенню вірусу COVID-19 в Україні. Ми ухвалили рішення про те, що команда ЦЕДЕМ відсьогодні працює у дистанційному режимі. 

Призупиняючи роботу офісу ми дбаємо про наших працівників, консультантів, партнерів та громадян в цілому. Наша команда діє в інтересах усіх, щоб зменшити ризики поширення коронавірусу та паніки. ЦЕДЕМ відтерміновує публічні заходи, а  частина з них відбудеться з використанням технічних засобів дистанційно. 

Разом з тим, карантинні заходи створюють нові можливості для освіти та пошуку нових форм взаємодії. Ми працюємо над тим, щоб забезпечити вас корисними та цікавими аналітичними матеріалами, новинами, а також готуємо різноманітні онлайн-продукти для навчання та обговорення складних питань. 

Ми також продовжуємо моніторити медійні ініціативи, надавати консультації з доступу до публічної інформації, проводимо дистанційні курси. 

Щоденний огляд ситуації з COVID-19 у Європейському регіоні, заходи щодо реагування ВООЗ для держав-членів, медичних працівників та громадськості ви знайдете за цим посиланням: https://bit.ly/2IX68pu.
Ситуація в Україні: https://covid19.com.ua/.

Пам’ятайте, самоізоляція – найефективніший спосіб боротьби з поширенням коронавірусу!