Комітет свободи слова

May 30, 2009
Третього червня 2009 року відбудеться чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації.

На засідання комітету планується розгляд таких законопреоктів:

  • проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення”(законопроект №3153, н.д. Олена Бондаренко, фракція Парії регіонів; щодо удосконалення стадій прийняття та порядку оприлюднення актів Національної ради, шляхом приведення їх у відповідність до чинного законодавства України, друге читання);
  • проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (законопроект № 4510, н.д. Олена Кондратюк, Миклола Баграєв, фракція БЮТ; щодо регулювання трансляції програм і передач з платними інтерактивними конкурсами)
  • проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення”(законопроект №3410, н.д. Олена Лукаш, Едуард Прутнік, фракція Партії Регіонів, Андрій Портнов, фракція БЮТ; щодо приведення окремих положень цього Закону у відповідність до Конституції, повторне друге читання)
  • проект Постанови “Про організацію парламентських слухань з питань інформаційної безпеки” (проект. № 4501, н.д. Юрій Костенко, фракція блону НУНС та ін.).
Засідання відбудеться в приміщенні Верховної Ради, за адресою: вул. Грушевського, 5, зал №5, 3-й поверх.