Обрано Голову Комітету свободи слова

September 23, 2010
Двадцять третього вересня Верховна Рада України на пленарному засіданні розглянула і ухвалила проект Постанови “Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України “Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України шостого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації” (проект №6231, н.д. Олександр Абдуллін, н.д. Олена Кондратюк, н.д. Микола Баграєв, н.д. Віктор Уколов, фракція БЮТ; щодо обрання н.д. Шевченка А.В. головою Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформації).

Так, 373-ма голосами Головою Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації було обрано Андрія Шевченка, який до того обіймав посаду Першого заступника і виконуючого обов’язки голови.

Інститут Медіа Права схвалює таке рішення Парламенту і висловлює сподівання, що Комітет свободи слова відновить свою роботу і розгляне низку важливих медійних проектів, зокрема проект закону щодо доступу до публічної інформації.