Потрійний комітет

March 16, 2011
Комітет Верховної Ради України 16 березня 2011 року проведе своє засідання, на якому розгляне проект Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (законопроект №6342, друге читання; н.д. Олена Бондаренко; щодо приведення у відповідність із вимогами Європейської Конвенції про транскордонне телебачення до програмної концепції мовлення). Також депутати розглянуть питання затвердження робочої групи по підготовці до другого читання проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (законопроект №5164; щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів).

Засідання Комітету відбудеться о 14-30 за адресою: пл. Лесі Українки, 1, кімн. 305

17 березня 2011 року Комітет розгляне питання про Звіт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2010 рік, а також питання про  заяву народного депутата України А. Сенченка з приводу позбавлення Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення ліцензії на мовлення компанії ТОВ “Чорноморська телерадіокомпанія” та переслідування президента цієї телекомпанії Т. Красикової. Засідання відбудеться за адресою: вул. Садова, 3-а, кімн. 416, о 14.00 годині.

18 березня 2011 року  Комітет проведе круглий стіл на тему “Відносини і взаємодія ЗМІ і силових структур в Україні” (спільно з Тимчасовою слідчою комісією з питань розслідування випадків цензури у засобах масової інформації, тиску на свободу слова в Україні та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Засідання відбудеться за адресою: вул. Грушевського, 18/2, кімн. 12, о 13.00.