РПР розробив Дорожню карту реформ на наступні півтора року

October 6, 2016

До початку нового політичного сезону Реанімаційний Пакет Реформ, коаліція громадських організацій до якої входить ЦЕДЕМ, презентував Дорожню карту реформ – генеральний план політико-правових, економічних і соціальних змін на наступні півтора роки

Це вже другий план дій від громадянського суспільства, що передбачає алгоритми реалізації реформ, починаючи з ухвалення важливих законопроектів, закінчуючи їхньою імплементацією Кабінетом Міністрів та безпосередньо на місцях.

“Сьогодні РПР презентує другу Дорожню карту реформ. Цей документ уже не обмежується переліком законодавчих змін, необхідних для реалізації реформ. Сьогодні – це чіткий план дій за кожним напрямком реформування, що базується на ґрунтовній аналітичній роботі, міжнародному досвіді та вимогах Європейського Союзу” – зазначив з цього приводу співголова Ради РПР, директор Центру демократії та верховенства права Тарас Шевченко.

В рамках Дорожньої карти реформ громадські організації та експерти, які входять до Реанімаційного Пакету Реформ, розробили проекти реалізації змін у низці напрямків, серед яких антикорупційна та судова реформа, зміни до виборчого законодавства, а також реформа органів правопорядку та прокуратури.

Ознайомитися з Дорожньою картою реформ ви можете за посиланням.