Тендер на проведення аудиторської перевірки ГО «Центр демократії та верховенства права»

November 14, 2019

ГО «Центр демократії та верховенства права» (далі – «Організація») для підвищення якості контролю, здійснення системного аналізу, моніторингу та оцінки своєї діяльності оголошує тендер на проведення зовнішньої незалежної фінансової аудиторської перевірки діяльності організації за період з 01/01/2019 по 31/12/2019 (надалі аудит). Аудит має проводитись відповідно до міжнародних стандартів аудиту, виданих Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB, the International Auditing and Assurances Standards Board). Аудит буде проведений за підтримки Шведської агенції з міжнародного розвитку та співпраці (далі – SIDA). Посольство Швеції в Україні (надалі – Посольство) уповноважене представляти SIDA в Україні.

Аудит повинен проводитись зовнішнім, незалежним і кваліфікованим аудитором (Certified Public Accountant/Authorised Public Accountant або еквівалентні сертифікати).

Детальніше ознайомитися із умовами можна за цим лінком: (завантажити файл із технічним завданням)

Умови участі у тендері

Для участі у тендері зацікавлені організації мають подати такі документи  (надсилаються у паперовому вигляді у захищеному від несанкціонованого розкриття пакеті рекомендованим листом або кур’єрською поштою):

  1. Лист зацікавленості, в якому зазначені назва організації, адреса, контактна інформація (телефон, факс, e-mail, адреса WEB-сайту), прізвище, ім’я та по-батькові контактної особи. Лист має бути підписаний та пропечатаний печаткою організації;

Лист повинен містити запевнення незалежності; розуміння обсягу робіт, що повинні бути виконані; цілі аудиту; перелік звітних матеріалів за результатами аудиторської перевірки; методологію та підходи аудиту; план роботи для виконання аудиторської перевірки.

  1. Свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії, сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю.
  2. Комерційну пропозицію в гривнях (загальну вартість послуг та вартість послуг погодинно) та контакти відповідальної особи, яка уповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції.
  3. Документи, які підтверджують досвід роботи аудиторської компанії з неприбутковими організаціями, досвід аудитів у відповідності до Технічного завдання (включаючи копії сертифікатів, які підтверджують кваліфікацію аудиторів).

Просимо звернути увагу, що одна і та сама Компанія не може надавати нам послуги із аудиторської перевірки більше двох років поспіль.

Технічне завдання ви можете завантажити за посиланням

Контактна особа: 

Людмила Грекова, фінансовий директор

finance@cedem.org.uа

Поштова адреса: 01001, вул.М.Заньковецької, 3/1, кв.12

Тел: (044) 496-05-80