ЦЕДЕМ оголошує конкурс на підготовку річного звіту організації за 2018 рік

December 4, 2018

Центр демократії та верховенства права оголошує конкурс на розробку дизайну, копірайтинг та верстку звіту про роботу організації за 2018 рік.

Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) – громадська організація, заснована українськими юристами у 2005 році. Нашою місією є сприяти розвитку суспільства активних та відповідальних громадян. ЦЕДЕМ працює у сферах аналітики та адвокації, спрямовуючи свої зусилля на побудову правової держави, розвиток якісних та незалежних медіа, підтримку громадських платформ і рухів. Наша організація є засновником та активним учасником таких важливих ініціатив як Рух ЧЕСНО, Реанімаційний пакет реформ, Незалежна медійна рада, Кампанія «За безпечні дороги», Рух «Стоп Цензурі», Міжнародна школа медіа права та інші.

Наслідуючи кращі практики підзвітності та прозорості діяльності громадських організацій ЦЕДЕМ щороку звітує про свою діяльність. Річний звіт організації має ретранслювати головні досягнення за рік з оригінальним підходом до подачі та оформлення інформації.

Змістовне наповнення звіту міститиме інформацію за основними напрямками роботи, а також фінансову звітність за рік.

Очікуваний період виконання робіт: січень 2019 року.

До участі у конкурсі запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які займаються розробкою змісту та дизайну поліграфічних видань та підготовкою до друку.

Постачальник, який має намір взяти участь у конкурсі, має до 14 грудня 2018 року включно надіслати на електронну скриньку  tender@cedem.org.ua інформацію щодо вартості робіт або цінову пропозицію на послуги з розробки дизайну, копірайтингу та верстки річного звіту, портфоліо або приклади робіт.

Зі звітами організації за останні роки можна ознайомитись на сайті cedem.org.ua.

Пропозиції будуть розглядатися по мірі надходження.