ЦЕДЕМ успішно пройшов фінансовий аудит

April 6, 2021

Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) успішно пройшов щорічну аудиторську перевірку за 2020 рік.

Центр демократії та верховенства права успішно пройшов щорічну аудиторську перевірку. Фінансова звітність організації за 2020 рік є достовірною – такий висновок зробив незалежний аудитор.

Перевірку фінансових документів Центру проводила аудиторська компанія ТОВ “АК Ю Ейч Уай Простір ЛТД”. Експерти аналізували звіт про фінансовий стан організації станом на 31 грудня 2020 року, а також звіт про фінансові результати за 2020 рік. Головним завданням аудиторів було оцінити достовірність звітів, а також відсутність помилок і викривлення інформації. Відбулася перевірка відповідно до міжнародних стандартів аудиту (“МСА”).

Відтак, аудитори поставили позитивну оцінку Центру демократії та верховенству права. «Фінансова звітність, що додається, складена в усіх суттєвих аспектах відповідно до умов Угоди», – вказано у звіті. Як зауважують аудитори, вони мають достатньо доказів, аби зробити такий висновок.

Цьогорічний аудит для ЦЕДЕМ є вже дев’ятим поспіль, адже організація проходить фінансову перевірку з 2012 року, залучаючи до процесу незалежних експертів .

Таким чином Центр реалізує політику прозорості, адже публічно звітує про свій фінансовий стан та гарантує достовірність оприлюдненої інформації.

Аудиторський звіт за 2020 рік читайте за посиланням.