Європейські експерти за участі Інституту Медіа Права обговорять у Брюсселі вплив сучасної пропаганди як інструменту агресії

February 27, 2016

mc_logo_horizontal_pantone

 

Коли слова перетворюються на зброю спільна координація дій та інформаційної стратегії українських та європейських експертів є необхідним, особливо під час потужної агресивної пропаганди.

 

Інститут Медіа Права долучився до підготовки заходу у Брюсселі за участі європейської аудиторії. Серед спікерів виступатимуть Роберт Пшель, директор Інформаційного бюро НАТО, Джуді Демпсі, старший науковий співробітник європейського Центру Карнегі та головний редактор блогу «Стратегічна Європа», Йон Кюст, дипломат, експерт по Росії, Оперативної робочої групи по стратегічних комунікаціях. А також Тарас Шевченко, директор Інституту Медіа Права та співголова Ради Реанімаційного пакету реформ, який запропонує учасникам обговорити російську пропагандистську машину та шляхи її впливу на висвітлення проблематики “війна та Україна” у медіа. Окрім того, Тарас Шевченко запропонує проаналізувати, як cлова, які підбурюють до насильства та про причинно-наслідковий зв’язок між широкомасштабної пропагандою, підсиленою мовою ненависті та розв’язання війни”. Очікуємо, що завдяки цьому заходу будуть краще зрозумілі інструменти інформаційної пропаганди та як ефективно їм протидіяти.

Захід відбудеться 29 лютого о 11 годині за адресою готель Ренесанс, вул. Парнас 19, Брюссель, Бельгія 1050.

Деталі заходу тут.

Програма заходу.