Засідання моральної комісії

March 7, 2010

Одинадцятого березня 2010 року о 14-00 год. у приміщенні Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення відбудеться чергове засідання Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі.

 

На засідання планується обговорення міжнародного досвіду у сфері захисту суспільної моралі, зокрема у контексті захисту дітей від негативного впливу інформаційної продукції, світові етичні стандарти журналістики та пропозиції щодо вироблення механізму саморегулювання журналістів в Україні з урахуванням досвіду зарубіжних країн.

 

Також планується обговорення звіту про роботу апарату Національної комісії, інформацію про норми і принципи професійної педагогічної етики,розглянуто результати експертних досліджень фотозображень, розміщених на сторінках примірників газети «Кримінал Кривбасу» та зразків мобільного контенту, наданого ТОВ «Плейфон Україна».

Голова Національної комісії поінформує присутніх про хід обговорення проекту закону України «Про внесення змін до Закону України «Про захист суспільної моралі»