Заступник директора ЦЕДЕМ Олеся Холопік отримала нагороду TOP 30 UNDER 30 Awards від Kyiv Post

December 12, 2018

11 грудня відбулось нагородження номінантів цьогорічного TOP 30 UNDER 30 Awards від Kyiv Post. Заступник директора Центру демократії та верховенства права Олеся Холопік отримала цьогорічну відзнаку.

Вже втретє щорічну відзнаку від Kyiv Post вручають молодим лідерам України, які мають значні досягнення у різних сферах життя і ще не досягли 30-річного віку. Олесю Холопік нагородили за успіх у напрямку безпеки дорожнього руху та очищення судової системи в Україні. В ЦЕДЕМ Олеся Холопік координує Кампанії “За безпечні дороги” та “ЧЕСНО. Фільтруй суд!”.

“Для мене це не лише висока оцінка моєї роботи, але й оцінка роботи команди Центру демократії та верховенства права. Я впевнена, що це стало можливим також завдяки неймовірній роботі команд Кампанії “За безпечні дороги” та ЧЕСНО.Фільтруй суд!, які я безпосередньо координую” – відзначила Олеся.

Серед нагороджених цього року громадські активісти, письменники, ілюстратори, активісти ЛГБТ спільноти, волонтери, спортсмени, дизайнери. З повним списком TOP 30 UNDER 30 Awards від Kyiv Post можна ознайомитись за посиланням https://www.kyivpost.com/ukraine-politics/meet-the-winners-of-top-30-under-30-of-2018.html