Завершено набір на Шосту Міжнародну літню школу медіа права

April 27, 2010
Інститут Медіа Права цього року вже вшосте організовує Міжнародну літню школу, яка відбудеться з 5 по 23 липня у м. Києві. Це освітня програма для практикуючих юристів та студентів старших курсів юридичних спеціальностей.

Програма школи включає розгляд питань забезпечення свободи слова та свободи інформації, захисту честі, гідності та ділової репутації, діяльності засобів масової інформації, регулювання телерадіомовлення та  інших питань діяльності мас-медіа. <!–[endif]–>У рамках Літньої школи основна увага звертатиметься на міжнародні та європейські стандарти у сфері медіа права, зокрема, Європейську конвенціїю про захист прав людини та основоположних свобод і практику Європейського суду з прав людини. Також розглядатиметься система захисту прав людини ООН, стандарти міжнародної організації «Артикль 19», законодавство України та інших країн.

Заняття на Літній школі проводитимуть українські та зарубіжні експерти. У попередні роки слухачі школи слухали лекції провідних спеціалістів у галузі медіа права з Англії, Франції, Шотландії, Росії та Голландії.

Більше інформації про Літню школу знаходиться тут.