Завершився четвертий дистанційний курс медіа права

April 1, 2010
Завершився четвертий дистанційний курс з медіа права для журналістів, в рамках якого слухачі
мали змогу здобути або ж поглибити свої знання в галузі медійного права в Україні, а також ознайомитись із досвідом Європи.
Цьогоріч дипломи випускників отримали працівники телерадіокомпаній, журналісти друкованих  та Інтернет видань (“Українська правда”, “Газета по-українськи”, “Мост-Харьков”, “Мост-Одесса”,  „Левый берег”, “Салон Дона і Баса”,  “Кременчуцький ТелеграфЪ” та ін.), редактори, спеціалісти зі зв’язків з громадськістю, програмні директори, ведучі програм та новин на телерадіокомпаніях (Національна телерадіокомпанія України, “5 канал”, “Радіо4U”, “Телерадіокомпанія “Юг”, супутниковий канал „Тиса-1”, Рівненська обласна державна телерадіокомпанія, “Телерадіокомпанія “НТК” та ін.),  викладачі (Київський міжнародний університет, Одеська національна юридична академія, Кіровоградський інститут комерції), а також студенти та юристи з Києва, Львова, Запоріжжя, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Маріуполя, Кіровограда, Херсону, Хмельницького, Кривого Рогу. Слухачами курсу були також прес-секретарі народних депутатів України та спеціалісти з інформаційних питань політичних партій. Таким чином дистанційний курс охопив досить широку та різнопланову аудиторію.
На завершення курсу слухачі, які проживають у Києві, або ті, що змогли приїхати з іншого міста, мали можливість познайомитись з працівниками Інституту Медіа Права та поспілкуватись між собою на врученні дипломів у офісі організації.

Інформацію про майбутні курси навчання Ви можете дізнатись, слідкуючи за інформацією у розділі  “Новини”