Завершився п’ятий дистанційний курс медіа права

April 15, 2011

Завершився п’ятий дистанційний навчальний курс з медіа права для журналістів, в рамках якого слухачі мали змогу здобути або ж поглибити свої знання в галузі медійного права в Україні, а також ознайомитись із досвідом Європи.

Понад 80 слухачів дистанційного курсу медіа права цього року отримали сертифікати випускників. Цього року серед слухачів курсу були журналісти друкованих та Інтернет видань, працівники телерадіокомпаній, рекламні та ПР менеджери та юрисконсульти ЗМІ. Так слухачами курсу стали працівники телеканалів «1+1» та «ICTV», видань «Український тиждень», «Урядовий кур’єр», «Правовий тиждень», «Львівська газета», Інтернет ЗМІ «Телекритика», «Business.ua», «Odessa Daily», «ГАРТ», інформаційного агентства ASSOCIATED PRESS, телерадіокомпаній «Радіостанція «Луцьк», «Чернівецька обласна державна телерадіокомпанія», «Волинська обласна державна телерадіокомпанія», «Запорізька обласна державна телерадіокомпанія» та ряду інших. Цьогоріч курс прослухали також працівники громадських організацій та рухів, а також студенти факультетів журналістики та права. Територіально дистанційний курс охопив 19 областей України (Київську, Житомирську, Львівську, Чернівецьку, Тернопільську, Рівненську, Полтавську, Одеську, Луганську, Донецьку, Волинську, Харківську, Дніпропетровську, Запорізьку, Закарпатську, Вінницьку, Сумську та Івано-Франківську), а також Крим та Варшаву (Польща).

За час навчання слухачі дистанційного курсу електронною поштою отримували та опрацьовували матеріали, підготовані Інститутом Медіа Права. Курс навчання складався з 21-ї теми, які були розділені на три тематичних блоки. Протягом навчання слухачі складали два проміжні та один фінальний тест, які підтверджували їхню кваліфікацію.


Інформацію про майбутні курси навчання Ви можете дізнатись, слідкуючи за інформацією у розділі  «Новини». Черговий набір учасників на дистанційний курс буде оголошуватись на початку осені, утім за бажанням Ви можете заповнити та надіслати нам анкету вже зараз. Анкети, надіслані до оголошення набору, зберігатись в архіві та розглядатись на загальних конкурсних засадах восени.

Анкету слід надіслати на адресу i_law@medialaw.kiev.uaз темою листа «Дистанційний курс 2011» та назвою файлу, що відповідає Вашому прізвищу (напр. Petrenko.doc)


Завантажити анкету