Наглядова рада ПАТ НСТУ оголосила конкурс на посаду голови правління

February 3, 2017

Наглядова рада ПАТ НСТУ під час чергового засідання офіційно оголосила конкурс на зайняття вакантної посади голови правління ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Про це повідомили члени Наглядової ради під час прес-конференції.

Конкурсна процедура триватиме до середини квітня. Під час відбору Наглядова рада оцінюватиме відповідність кандидатів кваліфікаційним вимогам, серед яких досвід роботи на телебаченні, знання законодавства та лідерські якості. Також враховуватимутьсуспільний авторитет претендента та його моральні якості. Подати заявку на участь у конкурсі можна до 16 березня.

Зазначимо, що голова та члени Правління НСТУ обираються на 4 роки. Голова Правління НСТУ не може бути обраним більше ніж на 2 строки поспіль. Обрання голови та членів Правління НСТУ відбувається шляхом прямого, рівного, таємного голосування членів Наглядової ради НСТУ з-поміж претендентів, допущених до участі у конкурсному відборі.

Також під час заходу члени Наглядової ради ПАТ НСТУ оприлюднили перелік документів, зокрема, оновлені положення про конкурс з обрання голови та членів правління ПАТ НСТУ, умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади голови правління ПАТ НСТУ, інформацію про використання бюджетних коштів та власних надходжень НТКУ та її філій у 2016 році та виконання річного кошторису 2016 року. Ознайомитися з усіма ухваленими документами можна за посиланням.

Як саме відбуватиметься конкурс та які вимоги висуватимуться до кандидатів – читайте у аналітичному матеріалі Центру демократії та верховенства права за посиланням.