Які організації долучилися до розробки Карти правових реформ для громадянського суспільства

May 21, 2020

Центр демократії та верховенства права разом із партнерами по Консорціуму з УНЦПД та ІСАР Єднання, продовжує спільну роботу над розробкою Карти правових реформ для громадянського суспільства. Наша команда вже має предметні напрацювання від усіх робочих груп. 

З 18 березня по 7 травня 2020 року, у 18 засіданнях робочих груп для розробки Карти правових реформ взяли участь 105 організацій громадянського суспільства, міжнародних організацій та органів державної влади. З них найбільше взяло участь громадських об’єднань і благодійних організацій, тобто представники громадянського суспільства – разом 73 організації. Також до засідань долучилися 12 державних установ і 13 міжнародних організацій та  шість представників бізнесу та приватних установ. 


До речі, усі вісім проєктів розділів Карти правових реформ розроблені й опубліковані для коментування (https://bit.ly/2WyMZ57).

Найближчим часом команда Консорціуму планує провести публічну презентацію проєкту документу “Карта правових реформ для громадянського суспільства”, про що будемо сповіщати вас додатково.

Якщо ви маєте пропозиції, як покращити документ – надсилайте їх на адресу legalreformscso@gmail.com.


Розробка Карти правових реформ для громадянського суспільства здійснюється в рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується Консорціумом у складі ІСАР Єднання, Українським незалежним центр політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США).