ЦЕДЕМ розпочав другий модуль Менторської програми

June 26, 2020

З 23 по 25 червня 2020 року відбувся перший блок навчання Другого модулю Менторської програми для підсилення адвокаційних спроможностей організацій громадянського суспільства з різних куточків України. 

Протягом трьох днів 15 організацій-менті проходили онлайн-навчання, лекторами якого стали досвідчені експерти та експертки громадянського суспільства. 

ПЕРШИЙ БЛОК НАВЧАННЯ БУВ ПРИСВЯЧЕНИЙ ТАКИМ ТЕМАМ, ЯК: 

  • Політики, процедури та архітектура органів управління у ГО: що і навіщо може бути необхідним команді, які є практичні інсайти зростання;
  • Публічне просування громадської організації. Правила, помилки, хитрощі;
  • Залучення людей до діяльності в організації та до команд .

Спікерами цієї частини навчання стали Тетяна Семілетко, експертка з результат-орієнтованого управління, Олександр Равчев, тренер з комунікації та Наталія Селюкова,  експертка з питань комунікації та роботи з громадськістю.

Учасники навчальної програми змогли подивитись на свої організації крізь призму організаційного розвитку та зрозуміти, що і як варто запровадити першочергово в їх організаціях а головне навіщо? Далі на них очікує другий блок навчання, присвячений розвитку адвокаційних спроможностей організацій.

Менторська програма реалізується Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) у рамках проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, який втілюється спільно у Консорціумі з ІСАР Єднання та Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США).