ЦЕДЕМ провів зустріч правників, які консультують та допомагають ОГС

September 25, 2023

“Правова допомога для ОГС: зустріч для мережування та обміну досвідом” – зустріч під такою назвою 21 вересня об’єднала 13 представників та представниць ОГС та незалежних фахівців і фахівчинь, які надають правову допомогу та/або юридичні консультації для ОГС, волонтерів та активістів у Києві.

Учасники обмінювалися знаннями та досвідом, налагоджували професійні зв’язки, ділитися найкращими практиками співпраці та ідеями, а також обговорили виклики та потреби. Спільнота юристів окреслила дуже простий та зрозумілий план дій для свого подальшого розвитку, посилення та самозарадності.

До зустрчі долучилися колеги з БО “100 відсотків життя. Київський регіон”, Української фундації правової допомоги, Українського незалежного центру політичних досліджень, ВГО “Гей-альянс Україна”, ЮрШтабу та інші.

Ця подія відбулася у межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного