Завершився Другий навчальний модуль Менторської програми ЦЕДЕМ

July 17, 2020

З 15 по 17 липня 2020 року відбувся другий блок навчання Другого модулю  Менторської програми для підсилення адвокаційних спроможностей організацій громадянського суспільства з різних куточків України. 

Протягом цих двох днів 15 організацій-менті працювали над своїми адвокаційними планами, спільно з Оленою Матвійчук, координаторкою Менторської програми. 

З Юлією Солохою, експеркою з адвокації, наші учасники вивчали як складати  комунікаційну стратегію, що обов’язково повинно в ній бути, а також як враховувати різні цільові аудиторії при підготовці ключових і специфічних повідомлень. 

Цей блок навчання є останній з передбачених Програмою. Надалі учасники спільно з своїми менторами допрацюють адвокаційні плани та будуть намагатись їх реалізовувати. Бажаємо їм успіху, очікуємо на перші результати. 

Менторська програма реалізується Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) у рамках проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, який втілюється спільно у Консорціумі з ІСАР Єднання та Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США).