Хто долучився до розробки Карти правових реформ для громадянського суспільства

May 15, 2020

Центр демократії та верховенства права разом із партнерами по Консорціуму з УНЦПД та ІСАР Єднання, продовжує успішно працювати над розробкою Карти правових реформ для громадянського суспільства. Наша команда вже має предметні напрацювання від усіх робочих груп у відповідних сферах діяльності організацій громадянського суспільства (ОГС). 

Протягом двох місяців, з 18 березня по 7 травня, команди ЦЕДЕМ та УНЦПД організували роботу восьми робочих груп та провели 18 засідань. Це близько 40 годин роботи, під час яких учасники безпосередньо обговорювали проблеми різних сфер діяльності організацій громадянського суспільства, шукали правові, а часом і організаційні та процесуальні рішення.

Разом з експертами ЦЕДЕМ та УНЦПД працювали представники 16 областей України та 142 учасники, які 402 рази брали участь у засіданнях з розробки Карти правових реформ. 

Усі 8 проєктів розділів Карти правових реформ розроблені та опубліковані для коментування (https://bit.ly/2WyMZ57).

Якщо ви маєте пропозиції, як покращити документ – надсилайте їх на адресу legalreformscso@gmail.com.

Розробка Карти правових реформ для громадянського суспільства здійснюється в рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується Консорціумом у складі ІСАР Єднання, Українським незалежним центр політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США).