ЦЕДЕМ розробив мапу організацій-учасниць Менторської програми для ОГС

September 7, 2023

Шукаєте партнерів для адвокації у своїй громаді чи на національному рівні? 

Хочете знайти організацію, що має досвід менторства ОГС?

Ви можете скористатися мапою за посиланням: https://cutt.ly/jwl3vgdl.

На мапі представлені тільки ті організації-учасниці Менторської програми для підсилення адвокаційних та інших спроможностей ОГС, які дали згоду на публікацію інформації та зацікавлені у пошуку партнерів та співпраці.

Загалом Менторська програма – це програма, впродовж якої сталі ОГС стають менторами для відібраних новостворених організацій громадянського суспільства – менті, та допомагають їм розвиватися й посилювати адвокаційні та інші спроможності.

Як користуватися мапою?

→ Організації-ментори марковані на мапі фіолетовими позначками, організації-менті – зеленими.

→ Увімкніть / вимкніть позначки шарів мапи для того, аби відобразити тільки менторів, тільки менті, або ж усіх учасників Менторської програми.

→ Ви можете збільшити масштаб і побачити організації-учасниці Менторської програми з конкретного міста чи області. Задля безпеки учасників Менторських програм ми переважно не вказували конкретних адрес, тобто точність карти – на рівні міста діяльності організації.

→ Оберіть організацію та передивіться інформацію про керівників ОГС, сферу та географію діяльності, посилання на сайт/соцмережі. 

→ Використайте e-mail, вказаний на картці ОГС, для зв’язку з конкретною організацією.

Додаткову інформацію про Менторську програму ви можете знайти за посиланням: https://linktr.ee/mentorship_cedem.

Програма втілюється в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», який реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) і Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.