Набір на Менторську програму 2.0 для організацій громадянського суспільства продовжено до 30 грудня

December 21, 2020

Молоді громадські та благодійні організації, які прагнуть посилити свої адвокаційні навички, щоб добиватися позитивних змін, можуть подавати заявки на участь у Другій менторській програмі для підсилення адвокаційних спроможностей організацій громадянського суспільства (ОГС) до 30 грудня

Нагадаємо, початково фінальним терміном для подачі заявок було 23 грудня. Решта умов участі лишаються без змін.

Менторська програма це спеціально розроблена унікальна програма, в якій сталі ОГС будуть наставниками (менторами) для відібраних організацій громадянського суспільства (менті) та допомагатимуть розвивати й посилювати їхні адвокаційні спроможності.

Якщо ви команда молодої громадської або благодійної організації, яка прагне покращити свої знання в адвокації та посилити адвокаційні навички, то ця програма саме для вас. 

Ми віримо, що в громадському секторі України існує великий запит на обмін досвідом та підтримку одне одного задля того, щоб творити позитивні зміни. Саме для цього ми запускаємо дану програму.

Детальний анонс Менторської програми 2.0 та умови участі читайте за посиланням

Усі деталі та відгуки учасників першої Менторської програми зібрані в підсумковому журналі.  

Менторська програма реалізовується Центром демократії та верховенства права у рамках проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.