ЦЕДЕМ провів обговорення, присвячене безпеці ОГС

December 12, 2023

8 грудня Центр демократії та верховенства права зібрав безпекових менеджерів та менеджерок організацій громадянського суспільства, щоб обговорити актуальні виклики у сфері безпеки ОГС, а також обмінятися стратегіями і планами для посилення безпекових спроможностей ОГС, активістів і волонтерів. Учасники та учасниці мали можливість не лише познайомитись та поділитися цінним досвідом, а й активно обговорити виклики, з якими стикаються. У результаті роботи з фаховою фасилітаторкою сформувалось спільне розуміння того, що мережування безпекових спеціалістів заради подолання спільних проблем лише підсилить організації та безпекових менеджерів.

Працюючи у спільноті, безпекові менеджери можуть оперативніше реагувати на безпекові виклики та захищати свої організації. Дякуємо учасникам та учасницям за активну участь та внесок в спільний розвиток! Безпеки вашим командам!

Подія організована у межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ).