Проблеми ОГС у банківській сфері: ЦЕДЕМ проводить опитування, аби покращити ситуацію

October 12, 2023

Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) в межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” працює над забезпеченням безперешкодного доступу організацій громадянського суспільства до банківських послуг.

Для цього ЦЕДЕМ проводить опитування серед громадського сектору, аби визначити проблеми у сфері банківського обслуговування. 

Ваша відповідь допоможе нашій адвокаційній кампанії, а надалі це може безпосередньо полегшити та спростити роботу Вашої організації із банком чи банками, які її обслуговують.

Для отримання ж правової консультації із питань банківського обслуговування звертайтесь на електронну пошту info@cedem.org.ua.

Це опитування проводиться в межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та ЦЕДЕМ завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).