Опитування щодо правових питань, повʼязаних із діяльністю волонтерів в Україні

March 7, 2023

Волонтере_ко, потребуємо 10 хвилин твого часу!

Разом із Центр демократії та верховенства права ми проводимо опитування щодо правових питань, повʼязаних із діяльністю волонтерів в Україні. Наша мета – виявити та конкретизувати проблеми, а також зібрати пропозиції щодо підтримки та розвитку волонтерства в Україні.

Аби адвокатувати зміни у законодавстві, нам важливо почути думку: індивідуальних волонтерів, які ведуть свою діяльність самостійно; волонтерів, які ведуть свою діяльність у рамках ініціативи, організації або фонду; представників організацій та фондів, які залучають до своєї діяльності волонтерів.

Бери участь в опитуванні за посиланням: https://bit.ly/3SFGSan.

Опитування триває до 20 березня 2023 року включно. Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) проводить це опитування в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується Isar Ednannia у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та ЦЕДЕМ завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку, у співпраці з Українською Волонтерською Службою (УВС).