Запрошуємо пройти опитування щодо правових аспектів розвитку волонтерського руху в Україні

November 9, 2022

До уваги волонтерів та організацій, що їх залучають!

Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України оголошує про початок опитування щодо правових аспектів розвитку волонтерського руху в Україні, яке триватиме до 18 листопада 2022 року.

Метою опитування є виявити та конкретизувати проблеми в сфері законодавчого регулювання діяльності волонтерів в Україні, а також зібрати пропозиції щодо підтримки та розвитку волонтерського руху в Україні.

Брати участь в опитуванні можуть волонтери, котрі здійснюють свою діяльність індивідуально або через залучення до роботи неприбуткових установ та організацій, а також представники організацій громадянського суспільства, що залучають у своїй діяльності волонтерів.

Лінк на опитування: https://forms.gle/ZF7qtzpYENFvyYNT7.

Це опитування проводиться в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та ЦЕДЕМ завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США).