Запрошуємо взяти участь у опитуванні щодо юридичних послуг для громадського сектора

December 31, 2020

Сьогодні громадянське суспільство в Україні часто зіштовхується із потребами в отриманні правової допомоги з питань провадження громадської діяльності.

Для того щоб максимально спростити доступ до таких послуг, Центр демократії та верховенства права планує провести мапінг (тобто створити мапу) організацій громадянського суспільства, а також юристів/ок, юридичних клінік та юридичних фірм, зацікавлених в наданні правової допомоги активістам та громадському сектору в Україні.

Цей інструмент буде публічним, тож громадські активісти зможуть користуватися ним для пошуку інформації про надавачів правової допомоги, їхні контакти та умови співпраці. Його розробка відбувається в рамках Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України.

У зв’язку із цим, ми просимо взяти вас участь у опитуванні щодо надання юридичних послуг організаціям громадянського суспільства.

Заповніть нашу форму за посиланням до 10 січня 2021 р. включно. Орієнтовано, це займе до 5 хвилин вашого часу. За замовчуванням, заповнення цієї форми вважатиметься попередньою згодою на включення інформації про вас або вашу організацію у мапу.

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся до Володимира Хорбаладзе, експерта ЦЕДЕМ з питань правової допомоги (volodymyr.khorbaladze@gmail.com)