(Тест) Перевір свої суперсили

October 19, 2022

Кожна людина має здатність робити вибір. Дуже часто ми намагаємось зробити його на користь відповідальних вчинків – так ми позитивно впливаємо на своє життя та життя наших близьких. Іноді буває важко знайти внутрішні ресурси для того, аби почати втілювати відповідальні вчинки в життя. Але саме вони приносять нам найбільше задоволення і втіху

Сьогодні, 19 жовтня, ми відзначаємо День відповідальності людини. Запрошуємо всіх відповідальних українців перевірити рівень своєї відповідальності та пройти інтерактивний тест «Перевір свої суперсили» – https://t1p.de/dmtaw.

Тест був розроблений разом із Міністерством культури та інформаційної політики України, Фондом родини Богдана Гаврилишина та Grawa Media.

Принагідно хотіли нагадати, що саме зараз триває всеукраїнське опитування за топ-100 відповідальних вчинків Обирайте найвідповідальніші вчинки за посиланням: https://forms.gle/HbJwVwmZPWCeRrZz7.

Серед тих, хто заповнить форму, кожного тижня будемо розігрувати три (!) комплекти нашого чудесного мерчу.

Встигніть обрати ТОП відповідальні вчинки та отримати бонус за свою відповідальну позицію!

#Топ100ВідповідальнихВчинків #Українці_відповідальні_громадяни #100відповідальнихвчинків #Ukrainians_responsible_citizens #100repsonsibleactions