У Києві відбулася Стратегічна сесія організацій Платформи за правові реформи для ОГС

August 31, 2021

26 – 28 серпня у Києві відбулася Стратегічна сесія організацій Платформи за правові реформи для ОГС. Це 3 дні активної роботи, 60 колег з організацій громадянського суспільства з усієї України, безліч ідей та планів щодо адвокації рішень 8 розділів Карти правових реформ для громадянського суспільства, відкритий простір та інтенсивне обговорення, як спільними зусиллями ефективно покращувати правове середовище для розвитку громсуспільства в Україні!

Учасники, які є членами спільноти, зібралися, аби обговорити:

  • Формати продуктивної роботи спільноти в онлайн і гібридному форматі, зважаючи на виклики сьогодення;
  • Політики взаємодії всередині Платформи;
  • Нагальні правові проблеми для громадянського суспільства та як підходити до їх розв’язання;
  • інструменти для обміну досвідом та навчання всередині Платформи та майбутню стратегію більш активного залучення членів Платформи в адвокаційні кампанії у межах імплементації Карти правових реформ для громадянського суспільства.

Перша особиста (офлайн) зустріч спільноти, члени якої разом працюють вже більш півроку над адвокацією позитивного законодавства для ОГС, та 3 дні стратегування дозволили ефективно спланувати дії під час майбутньої онлайн-роботи та відчути, що за іконками у ZOOM стоять люди, які прагнуть ще ефективніше працювати заради досягнення результатів для усіх ОГС.

Наразі Платформу складають понад 100 організацій національного та місцевого рівня, різних напрямів та сфер діяльності. Спільна діяльність направлена на те, щоб правове середовище для ОГС в Україні покращувалося, а також для мережування та посилення сектору.

Запрошуємо стати організацією-учасником Платформи за правові реформи для ОГС, аби брати участь у подібних сесіях, а також розбудовувати громадянське суспільство в Україні!

Для цього треба заповнити анкету за посиланням https://bit.ly/CoalitionCSOs.

Підтвердження заявок відбуватиметься наприкінці вересня. 

DSC01834

Робота у межах Платформи відбувається в межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).