Фіналізуємо відповідальні вчинки із суспільної сфери

September 14, 2022

Ставитися до будь-якої людини, як до унікальної особистості – цей відповідальний вчинок містить в собі багато складових. Це і повага до особистого простору, а також толерантність при спілкуванні та вміння вислухати і почути один одного. А ще бути уважним та чуйним – допомагати тим, хто цього потребує. Сьогодні на ваш розгляд представляємо категорію Соціум – https://t1p.de/odiq6.

Яким бачать майбутнє та розвиток нашого суспільства українці, співтворці відповідальних вчинків? Людяність проглядається в кожнісінькому вчинку, що містяться в переліку. А за мету можна обрати цей вираз – розвиток насправді цивілізованого суспільства. Якщо для вас також є небайдужим цей поклик, і ви б хотіли поділитися своїм баченням щодо розвитку суспільства та власним відповідальним вчинком, обов‘язково зробіть це!

Напередодні всеукраїнського опитування з метою фіналізувати список «100 ВЧИНКІВ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ГРОМАДЯН» ви маєте шанс розширити категорію та запропонувати власні ідеї. Алгоритм дуже простий:

  • відкриваєте зручну гугл-форму; вписуєте свій відповідальний вчинок у відведеному полі та, за бажанням, коментуєте вже запропоновані;
  • витрачаєте на весь процес не більше 7 (!) хвилин свого часу;
  • берете участь у всеукраїнському опитуванні та наближаєте нас на ще один крок уперед до побудови відповідального суспільства

#Українці_відповідальні_громадяни #100відповідальнихвчинків #Ukrainians_responsible_citizens #100repsonsibleactions