Збираємо відповідальні вчинки у сфері роботи!

September 9, 2022

Кожен з нас мріє займатися улюбленою справою, отримувати від неї задоволення і мати належну фінансову винагороду. Робота в офісі або віддалено, власна справа чи робота в компанії – вагомими складовими для нас є і будуть залишатися важливість нашої справи для компанії та суспільства, атмосфера підтримки у колі колег та партнерів, можливість професійно зростати та мати додаткове навчання, а також баланс робочого та приватного життя.

Якщо ми очікуємо отримати бажаний результат, то маємо відповідально ставитись до вибору професії, належного виконання своїх професійних обов‘язків та не забувати, що людські стосунки є важливою складовою нашого професійного життя.

За посиланням – https://t1p.de/asscv – ви можете ознайомитися з відповідальними вчинками з категорії “Робота” та дізнатися, які професійні принципи сформулювали співтворці відповідальних вчинків.

Хочете поділитися власними лайфхаками з підтримки затишної робочої атмосфери або розповісти про те, які кроки потрібно зробити, аби розвивати соціально-відповідальний бізнес? Це швидко та легко!

Алгоритм простий:

  • відкриваєте зручну гугл форму;
  • вписуєте свій відповідальний вчинок у відведеному полі та, за бажанням, коментуєте вже запропоновані;
  • витрачаєте на весь процес не більше 7 (!) хвилин свого часу;
  • берете участь у опитуванні та заохочуєте колег надихатися відповідальними вчинками, щоб втілювати їх на практиці

#Українці_відповідальні_громадяни #100відповідальнихвчинків #Ukrainians_responsible_citizens #100repsonsibleactions