Фіналізуємо список відповідальних вчинків: на порядку денному – сім’я

September 1, 2022

«Вся сім‘я разом, так і душа на місці» – це українське прислів‘я нагадує, що кожному з нас дуже важливо знати, як почуваються наші рідні, які події відбуваються в їхньому житті, яке в них самопочуття. Бо де б ми сьогодні не були, і які б події не ставались у нашому житті – саме сім‘я дає нам відчуття захищеності та спокою.

Ми продовжуємо знайомити вас із переліком відповідальних вчинків напередодні всеукраїнського опитування з метою фіналізувати список «100 ВЧИНКІВ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ГРОМАДЯН». На порядку денному надважлива категорія – «Сім‘я».

«Дзвонити батькам», «розповідати дітям про історію своєї родини та навчати берегти сімейні цінності», «обіймати дітей» – такі відповідальні вчинки називали співтворці списку відповідальних вчинків, українці з 17 областей.

Ознайомитися з відповідальними вчинками з категорії «Сім‘я» можна за посиланням: https://t1p.de/3mwu0.

Ви ще маєте можливість поділитися своїм відповідальним вчинком у цій категорії!

Як це можна зробити?  Алгоритм дуже простий: відкриваєте зручну гуглформу; вписуєте свій відповідальний вчинок у відведеному полі та за бажанням коментуєте вже запропоновані; витрачаєте на весь процес не більше 7 (!) хвилин свого часу; вітаємо в лавах співтворців відповідальних вчинків

Не пропустіть останній шанс додати свій відповідальний вчинок до загального переліку перед стартом всеукраїнського голосування за топ-100 відповідальних вчинків!

#Українці_відповідальні_громадяни #100відповідальнихвчинків #Ukrainians_responsible_citizens #100repsonsibleactions