Зустріч менторів Менторської програми ЦЕДЕМ

July 24, 2020

23 липня 2020 року відбулась зустріч менторів першої Менторської програми ЦЕДЕМ. Зустріч пройшла в офлайн та онлайн форматі, ментори з інших регіонів приєдналися до події за допомоги Zoom-платформи. Фасилітатором події стала Альона Матвийчук, координаторка програми.

Одним  із завдань зустрічі було почути  та обговорити досвід, отримати зворотній зв’язок від менторів щодо їх  роботи та співпраці з організаціями-менті. Під час події команда менторів ділилася успіхами, викликами, лайфхаками співпраці. Спільно вдалось напрацювати можливі варіанти подальшої діяльності, яка б відповідала запитам менті. Також, координаторка менторської програми озвучила наступні кроки у реалізації програми та першочергові плани. 

 

Менторська програма реалізується Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) у рамках проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, який втілюється спільно у Консорціумі з ІСАР Єднання та Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США).