План влади для громадянського суспільства: продовжуються громадські обговорення

July 15, 2022

27 вересня Президент України затвердив Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки. У тексті Указу гарант вказав, що Кабінет Міністрів України має залучити організації громадянського суспільства до розроблення та затвердження трирічних планів заходів із реалізації Національної стратегії.

Восени 2021 року проведено урядові консультації із залученням організацій громадянського суспільства. На днях Секретаріат Кабінету Міністрів анонсував продовження роботи над проектом Плану заходів на 2022 – 2024 роки щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021 – 2026 роки». 

Для створення пропозицій до плану можна скористатися Картою правових реформ для громадянського суспільства в Україні, а також пропозиціями (оновлюються), що готуються експертами й експертками Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України.

Подати свої письмові пропозиції до проекту акта можна до 22 липня 2022 р. за відповідною формою на електронну адресу: leonteva@kmu.gov.ua.

Слідкуйте за оголошеннями на сторінці Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України) аби спільні бачення організацій громадянського суспільства згенерували життєспроможні й ефективні плани реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства.