ЦЕДЕМ у співпраці з The Ukrainians запускає серію подкастів про вагомі суспільні зміни

November 1, 2022

Багато людей шукають чарівну пігулку, яка вирішить усі проблеми і зробить їхнє життя кращим. А як щодо «пігулки еволюції»?

“Пігулка еволюції” – це аудіоподкаст, який Центр демократії та верховенства права створив разом із The Ukrainians у межах Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України. Це історії про вагомі суспільні зміни, які розвинули наше суспільство і зробили нас більш людяними. І в цьому подкасті ми хочемо сказати, що громадянин може (і повинен) змінювати свою країну/місто/громаду/оточення на краще.

Перший епізод має назву “Що людина заборгувала природі”. Його ведучий – Дмитро Сімонов, науковий журналіст. 

У ньому ми говоримо, чому давня історія острова Пасхи нагадує те, що сьогодні відбувається в цілому світі. Про те, як людина із царя природи обернулася на її боржника. І чому повертати наші борги природі потрібно якомога швидше заради нашого ж блага. А також розповідаємо про тих, хто вже це робить.

Обирайте зручну платформу і слухайте цікаві історії про відповідальних громадян разом із нами: https://li.sten.to/7ktufnav. Епізоди виходитимуть щодва тижні, наступний – уже 14 листопада.

Щоб отримувати нові епізоди раніше, спілкуватися з автором і долучатися до створення подкасту, приєднуйтесь до нашої Спільноти: https://bit.ly/spilnota_pigulka.

Аудіоподкаст “Пігулка еволюції” створено в межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” за підтримки USAID Ukraine у партнерстві з The Ukrainians.