Тендер на надання послуг з розробки та створення онлайн-тесту – інструменту самооцінки ризиків для організацій громадянського суспільства

December 12, 2022

Громадська організація “Центр демократії та верховенства права”, оголошує тендер на надання послуг з розробки та створення онлайн тесту Інструменту самооцінки ризиків безпеки для громадських та благодійних організацій та громадських активістів та активісток (далі – тесту) у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США).

Інструмент самооцінки безпеки дозволить цільовим аудиторіям оцінити їхні ризики, пов’язані з фізичною, юридичною та цифровою безпекою та отримати короткі методичні рекомендації з покращення стану безпеки. Інструмент має на меті сприяти зміцненню спроможності та стійкості громадських активістів, чия діяльність пов’язана з ризиками та загрозами. 

Це оголошення є запрошенням на участь у відкритому тендері на закупівлю послуг згідно з Політикою здійснення закупівель ГО «Центр демократії та верховенства права».

Очікуваний термін надання послуг: січень-лютий 2023 року

Послуги з розробки та створення онлайн тесту можуть передбачати, але не виключно: 

  • Детальне вивчення змістовного наповнення тесту, наданого Замовником. 
  • Формування пропозиції щодо концепції технічного рішення та дизайну тесту згідно брендбуку  проєкту, погодження концепції із Замовником. 
  • Створення графічного інтерфейсу тесту, який складатиметься з 3 тематичних блоків. Відповідь на кожен з блоків матиме трирівневу градаційну шкалу балів.  До кожного з рівнів, за результатом проходження тестового блоку генеруватиметься рекомендація.
  • Технічне рішення онлайн-тесту повинно передбачати накопичення бази відповідей, а також можливість перегляду статистики проходження тесту.

Умови участі у тендері: 

До участі у тендері запрошуються як юридичні особи, так і фізичні особи-підприємці.

Виконавець, який має намір взяти участь у тендері повинен до 23 грудня 2022 р. включно надіслати на електронну скриньку tender@cedem.org.ua Тендерну документацію, вказавши у темі листа «Тендер на надання послуг з виготовлення тесту»:

Тендерна документація має включати в себе:

  1. Інформація про Виконавця (назва Виконавця; адреса Виконавця; ПІБ, посада, номер телефону, адреса електронної пошти співробітника, відповідального за надання документації); 
  2. Тендерна пропозиція (за шаблоном, наданим в Додатку 1);
  3. Перелік виготовлених тестів (за шаблоном, наданим в Додатку 2);
  4. Копія реєстраційних документів Виконавця;
  5. Лист-підтвердження про відсутність обставин та діяльності (за шаблоном, наданим в Додатку 3).

Технічне завдання, тендерну пропозицію та інші необхідні документи ви можете завантажити за посиланням.

Виконавець також може передати підписані оригінали необхідної Тендерної документації поштою, особисто або кур’єром за наступною адресою: вул. М. Заньковецької, 3/1, оф. 12, м. Київ, 01001. В разі отримання всіх необхідних документів після 18.00 (за Київським часом) 23 грудня 2022 року Пропозиція розглядатися не буде.

Результати розгляду тендерних пропозицій стануть відомі не пізніше 27 грудня 2021 року.

e-mail: tender@cedem.org.ua