Учасники проєктів Збірника історій отримали подяки

March 20, 2024

15 березня 2024 року ЦЕДЕМ разом з партнерами відзначив проєкти Збірника історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”.

Представники та представниці 12 проє  ктів отримали подяки за історії ініціатив, які увійшли до цьогорічного Збірника історій. Усього в Збірник пройшли 37 проєктів, які досягають соціально важливих цілей та допомагають поширювати практику співпраці між представниками різних секторів України.

Успішні проєкти урочисто привітали: 

  • Анна Ісічко, заступниця директорки ЦЕДЕМ
  • Наталія Окша, заступниця директора департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України
  • Ганна Красноступ, директор департаменту інформаційної політики та інформаційної безпеки Міністерства культури та інформаційної політики України
  • Дмитро Рубан, перший заступник директора Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 

За словами Анни Ісічко, вручення подяк є частиною важливої практики ділитися та пишатися спільними досягненнями, розповідати про реалізовані корисні ініціативи. Так результати цих ініціатив стають більш видимими – а інші організації можуть легше знайти партнерів та отримати за приклад найкращі практики співпраці колег.

Вручення стало завершальною подією Третього щорічного Конкурсу історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада — кращі практики співпраці”. Нагадаємо, що цей конкурс протягом 2024 року реалізував проєкт “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною сервісною службою України.

Подія відбулась у межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та ЦЕДЕМ завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).