22-24 липня ЦЕДЕМ провів уже сьомий набір Школи адвокації!

July 26, 2022

Нагадаємо, що Школа адвокації – це освітній проєкт Центру демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), який цьогоріч був присвячений основам та базовим принципам адвокації. Протягом трьох днів 24 учасники школи мали можливість поспілкуватись не лише з юристами ЦЕДЕМ, а й такими громадськими активістами як Дмитро Купира, Іван Омелян, Юрій Мироненко, Іван Нагорняк та Владислав Самойленко.

Дякуємо учасникам школи за їхню активність та позитивні відгуки:

  • Олена Крицька, cтудентка Національного університету «Києво-Могилянська академія»

Я дуже рада, що заповнила форму та взяла участь у відборі до Школи. Це були неймовірні, насичені три дні, які змінили моє світосприйняття та дозволили почати бачити ширше. Спікери є обізнаними, досвідченими професіоналами своєї справи, що надихають зробити наступний крок до своєї мрії. Дуже вдячна лекторам за те, що поділилися своїм колосальним цікавезним досвідом та за те, що готували презентації, проводили вебінари у такий складний час, перебуваючи у різних, у тому числі вкрай некомфортних, умовах. Також окрема подяка Школі за чудову організацію та дружню позитивну атмосферу, за те, що показали, що думка кожної людини є важливою (спікерам дяка і за це теж ).

  • Назар Кубов, здобувач магістратури Академії адвокатури України

Дякую Школі адвокації 7.0 за можливість розвинути власну креативність, поринути у світ адвокаційної комунікації та відчути, як то бути адвокаційником. Це заряд натхнення, що спонукає поглиблювати свої знання і можливо пов’язати свою професійну діяльність з адвокацією та лобіюванням. Обираючи шлях демократичної держави, в якій закріплюється принцип народовладдя, ми однозначно стаємо кращими.

  • Рязанцева Поліна, студентка 3 курсу спеціальності 081 «Право» Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля

Мої враження щодо Школи Адвокації 7.0 – неперевершені! За короткий проміжок часу ми познайомились з активними громадянами нашої країни, дізнались багато нової інформації щодо адвокаційної кампанії як у теорії, так й на практичному досвіді наших спікерів. Найцікавішим моментом для мене було створювати свою модельну адвокаційну кампанію на нагальні теми під керівництвом Дмитра Купири, щиро дякую за такий досвід! 

Також, хочу подякувати організаторам ЦЕДЕМу та всім спікерам, які надали можливість поширити кругозір щодо адвокації та познайомитись з найкрутішою молоддю України! Усе вищесказано мною дає підстави стверджувати, що нас, українців, не зламати, ми завжди досягаємо своїх цілей! Слава Україні!