ЦЕДЕМ провів Школу адвокації 8.0

December 7, 2022

Оскільки Центр демократії та верховенства права є аналітично-адвокаційним центром, не дивно, що передсвяткові вихідні 3-4 грудня були присвячені навчанню, а саме – Школі адвокації 8.0!

Нагадуємо, що Школа – це освітній проєкт ЦЕДЕМ, створений для активних учасників громадянського суспільства, які хочуть бути залученими у сферу адвокації. Незважаючи на досить скрутний час для проведення онлайн навчання, враховуючи екстернні виключення світла та відсутність звʼязку, наші 20+ сміливців-учасників та семеро не менш відважних спікерів – реалізували 8-ий набір вищезгаданого навчального інтенсиву!

Серед лекторів були: 

  1. Дмитро Купира – виконавчий директор ГО «Центр громадянського представництва «Життя»;
  2. Гліб Колесов – юрист, адвокаційний менеджер ЦЕДЕМ;
  3. Владислав Самойленко – ініціатор міських проєктів, голова ГО «Урбан Крю»;
  4. Оксана Лазаренко – експертка з урядових та цифрових комунікацій, керівниця комунікаційного відділу ЦЕДЕМ;
  5. Юрій Мироненко – громадський діяч, помічник народного депутата України;
  6. Марина Мармеладзе – голова правління Центру моделювання комунікацій;
  7. Альона Матвійчук – організаційний та екзистенційний коуч, координаторка Менторських програм з підвищення адвокаційних спроможностей ОГС. 

Окрім сповнених практичними порадами лекцій, воркшопу з побудови вмотивованої команди та аналізу успішних кейсів авдокаційних кампаній, Школа адвокації 8.0 познайомила між собою однодумців, які, ми переконані, надихнулися ідеями одне одного, і тепер маючи змогу застосувати набуті від спікерів знання та маючи за спиною підтримку від комʼюніті, готові впевнено вирушити в адвокаційне плавання. 

Бажаємо нашим учасникам успіхів під час просування важливих соціальних ініціатив та з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!