Директор ЦЕДЕМ обраний до Ради Реанімаційного Пакету Реформ

December 20, 2018

Тарас Шевченко обраний до складу Ради РПР, сформований новий склад Ради, прийнятий за основу проект Дорожньої карти змін – такими є підсумки Загальних зборів РПР.

18 грудня відбулися чергові Загальні збори Реанімаційного Пакету Реформ. Збори організацій-учасниць РПР є вищим органом коаліції, який ухвалює стратегічні рішення. Участь у них взяли представники 26 громадських організацій – членів коаліції з ухвальним правом голосу, а також більше 10 асоційованих членів.

Зокрема, під час зборів відбулися перевибори Ради РПР – керівного органу коаліції.  За підсумками голосування, Тарас Шевченко, директор Центру демократії та верховенства права, обраний членом Ради. Усього ж до її складу увійшло 12 представників організацій – членів Реанімаційного Пакету Реформ. До цього Тарас Шевченко уже займав посаду у Раді РПР, до якої був обраний у січні минулого року. У складі коаліції Рада є органом стратегічного управління, який впроваджує стратегію, ухвалену Зборами громадських організацій, розробляє та ухвалює тактичні рішення.

Повний склад Ради РПР

  1. Ірина Бекешкіна, Фонд «Демократичні ініціативи»;
  2. Ігор Бураковський, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій;
  3. Леся Василенко, ГО «Юридична сотня»;
  4. Гліб Вишлінський, Центр економічних стратегій;
  5. Олександра Дворецька, Восток SOS;
  6. Юлія Кириченко, Центр політико-правових реформ;
  7. Світлана Конончук, Український незалежний центр політичних досліджень;
  8. Наталя Лігачова, ГО «Детектор медіа»;
  9. Віктор Таран, Центр політичних студій і аналітики “Ейдос”;
  10. Анатолій Ткачук, Інститут громадянського суспільства;
  11. Тарас Шевченко, Центр демократії та верховенства права;
  12. Ярина Ясиневич, Центр досліджень визвольного руху.

Також учасники зборів прийняли за основу проект Дорожньої карти змін для РПР, у якій підтвердили курс на інституціоналізацію коаліції РПР та схвалили план реєстрації юридичної особи. Окрім цього, порядок денний включав річний звіт Секретаріату Реанімаційного Пакету Реформ і Ради та обговорення викликів і завдань коаліції на 2019 рік.