Запрошуємо журналістів та представників медіа пройти опитування

July 7, 2023

Запрошуємо журналістів та представників медіа пройти опитування щодо питань, з якими останні стикаються під час війни росії проти України.

Під час війни специфіка діяльності журналіста зазнає змін. Журналісти стикаються з новими вимогами та ризиками. Більше того, додаткової адаптації від журналістів вимагає імплементація нового закону про медіа, а також початок широкого застосування штучного інтелекту. 

Щоб виокремити головні питання, які найбільше цікавлять та турбують медійників у межах їхньої діяльності під час війни, ми проводимо анонімне опитування журналістів.

На основі результатів опитування, ми складемо актуальну та інформативну програму тренінгів, під час яких експерти допоможуть журналістам знайти відповіді на суперечливі питання, а також вирішити труднощі, що йдуть пліч-о-пліч з діяльністю медійників у воєнний час.

Шановні журналісти, будемо дуже вдячні, якщо ви допоможете нам визначити питання, які вас найбільше цікавлять і складнощі, з якими ви найчастіше стикаєтеся у межах вашої журналістської діяльності під час війни та заповните наш опитувальник для журналістів.