ЦЕДЕМ оголошує конкурсний відбір виконавця зовнішньої незалежної оцінки проекту «Посилення коаліції РПР»

October 31, 2018

Громадська організація «Центр демократії та верховенства права» оголошує відкритий тендер на послуги із проведення зовнішньої незалежної оцінки проекту “Посилення коаліції Реанімаційний Пакет Реформ (РПР)”, що впроваджується за підтримки Європейського Союзу.

Центр демократії та верховенства права є неприбутковою громадською організацією, заснованою у 2005 р. Наша місія – сприяти розвитку суспільства активних та відповідальних громадян через підтримку громадських ініціатив; незаангажовану правову експертизу; розробку та імплементацію якісного законодавства; освіту; захист свободи слова; досягнення підзвітності влади; утвердження верховенства права.

Це оголошення є запрошенням на участь у відкритому конкурсі на закупівлю послуг згідно з Політикою закупівлі послуг ГО «Центр демократії та верховенства права». Відбір підрядника здійснюватиметься в рамках проекту, що впроваджується ГО «Центр демократії та верховенства права» за підтримки Європейського Союзу (European Commission).

Об’єкт оцінки: ефективність впровадження проекту “Посилення коаліції Реанімаційний Пакет Реформ” та вплив діяльності коаліції

Документ, що очікується отримати в результаті: Звіт з оцінкою основних аспектів (вказаних у Технічному завданні) та надання відповідних рекомендацій

Очікуваний термін надання послуг: листопад 2018 – січень 2019 року

Очікувана дата отримання звіту: не пізніше 31 січня 2019 року

Послуги із зовнішньої незалежної оцінки передбачають (але не виключно):

  1. Розробку методології оцінки.
  2. Безпосереднє проведення оцінки за розробленою методологією.
  3. Підготовку письмового звіту англійською та українською мовами з рекомендаціями на майбутнє.
  4. Презентацію результатів оцінки та рекомендацій РПР та партнерам.

Період діяльності, який має бути охоплений оцінкою: 01 червня 2016 року – 30 листопада 2018 року.

Умови участі у тендері:

До участі у тендері запрошуються юридичні особи, фізичні особи-підприємці, незалежні консультанти – фізичні особи. 

Постачальник, який має намір взяти участь у тендері, повинен до 14 листопада 2018 року (включно) надіслати на електронну скриньку, вказану нижче, такий перелік документів (вказавши у темі листа «Тендер: зовнішня оцінка проекту РПР»):

  1. Для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків, інші документи за наявності).
  2. Для незалежних консультантів-фізичних осіб:копії паспорту, індивідуального податкового номера, професійних сертифікатів за наявності.
  3. Інформацію, що підтверджує досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій: CV/автобіографія консультанта/тів; портфоліо проектів; рекомендаційні листи.
  4. Інформацію щодо вартості послуг/тендерну пропозицію: детальний перелік послуг та їх вартість. Тендерна пропозиція щодо вартості послуг має міститися на бланку/аркуші із актуальними реквізитами, контактними телефонами, електронними адресами.

Критерії відбору:

  • професійний досвід консультанта/тів та відповідність вимогам, вказаним у Технічному завданні;
  • досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій;
  • вартість послуг;
  • інші додаткові переваги.

Розгляд поданих документів здійснюватиметься по мірі їх отримання.

Контактні особи: Надія Ковальчук

email: n.kovalchuk@cedem.org.ua

Технічне завдання доступне за посиланням