У Луцьку розпочнеться інформаційна кампанія на підтримку місцевих виробників

July 30, 2020

В рамках проєкту “Коаліції ОГС Полісся: синергія і вплив” представники економічного напряму луцької коаліції розробили проєкт інформаційної кампанії “Вироблено у Луцьку” . Її мета підвищити обізнаність громади щодо товарів місцевих виробників та їх підтримки, що набуває особливої актуальності в часи пандемії. 

29 червня 2020 року на зустрічі за участі представників торговельних мереж,  бізнесу, директора департаменту економічної політики Бориса Смалія, начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталії Рибай, працівників виконавчих органів Луцької міської ради та учасників коаліції Віталія Шнита та Наталії Гунько було домовлено про старт цієї кампанії. Вона триватиме 2-3 місяці, впродовж яких будуть розміщені спеціальні цінники, наклейки та інші інформаційні повідомлення, брендовані написами “ЛУЦЬКЕ!” та “Вироблено в Луцьку!”. 

В рамках кампанії товаровиробники також зможуть отримати компенсацію за участь у виставках/ярмарках за кордоном та безкоштовно брати участь у виставках, що пройдуть на території Луцької ОТГ.

Новина на сайті Луцької міської ради: https://www.lutskrada.gov.ua/publications/lutske-u-misti.

____

Проєкт “Коаліції ОГС Полісся: синергія і вплив” впроваджується Центром демократії та верховенства права у рамках проекту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.