Завершується термін подання кандидатур на вакантну посаду члена Нацради

July 20, 2018

6 липня 2018 року Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики оголосив конкурс на посаду члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, керуючись положеннями Конституції, Регламентом Верховної Ради України та Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення».

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, повинна подати низку документів, серед яких є рекомендація від депутатської фракції чи групи у Верховній Раді України або всеукраїнської громадської організацій у сфері медіа та витяг з протоколу засідання, на якому приймалося рішення щодо рекомендації кандидата, низка заяв про незастосування заборон, визначених Законом України «Про очищення влади» та надання згоди на проходження перевірки, про відсутність у власності підприємств та корпоративних прав, згідно з антикорпуційним законодавством, а також дані про особу.

Подання щодо кандидатур та документи кандидатів приймаються впродовж 21 дня від дати оприлюднення оголошення, тобто до 26 липня включно.

Адреса для подачі документів: 01008 м. Київ, вул. Грушевського, 5, Верховна Рада України, Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики.

Джерело: http://komsvobslova.rada.gov.ua/news/anons_p/74084.html .