Стартував шістнадцятий набір Відкритого Університету Реформ

October 3, 2022

Перше жовтня стовідсотково було відмічено в календариках як святковий день у щонайменше 30-ти людей. Адже саме першого жовтня стартував шістнадцятий (16) набір Відкритого університету реформ!

Перший навчальний день традиційно розпочався з вітальної промови директорки Центру демократії та верховенства права – Олесі Холопік. Теплі слова та дружня атмосфера зустрічі налаштували новоспечених ВУРівців на позитивну хвилю, на якій і пролетіла наша перша навчальна субота!

Спікером відкриття ВУР 16 став наш постійний лектор, серійний реформатор НАЗК, НАДС, Prozorro – Олександр Стародубцев. Разом з паном Олександром наші учасники говорили про демократію та принципи державотворення. Точилася така жвава дискусія, що всі учасники просто забули про перерву. Ми переконані, що після цієї лекції полички книжкових магазинів за вищезгаданою тематикою вже порожні.

Наступним етапом зустрічі стало ближче знайомство майбутніх змінотворців між собою. Півтори години нетворкінгу пролетіли миттєво, але зарядили кожного енергією щонайменше на наступний тиждень! 

Ось така видалася перша субота у ВУР-16! Робочий день виявився прекраснішим за будь-який вихідний! Хіба не так має проходити навчання?

Бажаємо всім продуктивного тижня! До зустрічі!

P.S. Перші відгуки ВУРівців читайте на нашій сторінці в Instagram – @oureforms;