16-й набір Відкритого Університету Реформ відсвяткував випускний!

December 30, 2022

17 грудня 2022 року 16-й набір Відкритого Університету Реформ відсвяткував випускний! 

Спікеркою останньої навчальної зустрічі стала Ольга Руда – засновниця та керівниця “Програми менторства 10:11”, стипендіатка Chevening. Разом з пані Ольгою говорили про освітні можливості для молоді та як знайти своє серед океану перспектив. Наша лекторка поділилася своїм багатим досвідом у цій сфері та розклала по поличкам інформацію як шукати, де знаходити, та найголовніше – як фільтрувати ці можливості, щоб не стати жертвою FOMO. 

Після лекції наші учасники презентували результати своїх проєктів, які були реалізовані в межах ВУР-16. Щоб більше дізнатися про них, слідкуйте за нашими оновленнями у мережі Instagram: @oureforms.

Цей набір був сповнений найбільших викликів, які проживав колись ВУР. Наші серця сповнені гордості за наших студентів, які у такий важкий для країни час, у такій нестабільній ситуації, знаходили не лише моральні, але й фізичні ресурси для участі у лекціях, тренінгах, рефлексіях, стажування та втілення проєктів, повʼязаних з реформуванням України. 

Ці три місяці навчання промайнули дуже швидко та надзвичайно продуктивно. Ми вкотре переконуємося, що ВУР – це місце зустрічі найкращих та найвмотивованіших громадян, це місце формування майбутнього нашої держави!

Бажаємо мирного неба і до нових зустрічей! Слідкуйте за новинами!

Відкритий Університет Реформ реалізовується Центром демократії та верховенства права завдяки фінансовій підтримці Швеції.