ВУР об’єднав різні покоління на одній лекційній суботі

November 8, 2022

Усім вітання!

Спішимо поділитися з вами нашою минулою неймовірною суботою. Ви спитаєте: «Чому неймовірною?» А ми відповімо: «Бо вона обʼєднала різні покоління ВУР в один час в одному місці!»

Перший (публічний) тренінг нашого робочого вихідного мав назву «Як бути фінансово грамотним у нових реаліях?», спікеркою якого стала випускниця 10-го набору Відкритого Університету Реформ, тренерка фінансової грамотності для підлітків та молоді й ведуча фінансових ігор – Яна Федоряка. Наша експертка поділилася з ВУРівціми та всіма гостями заходу корисними порадами щодо ведення та планування власного бюджету, розповіла, що потрібно робити, аби стабільно збільшувати свій заробіток та встигла навіть трошки розказати про інвестиціъ та крипту. Тепер нашим студентам залишається лише набратися терплячості, щоб дотримуватися цих порад, і, зрештою, таки побудувати міцне підґрунтя для своєї фінансової стабільності та незалежності. 

Наступний тренінг під назвою «Команда як цілісний організм з лідером прикриваючим тили» провела екскоординаторка ВУР, гештальт-консультантка та гештальт-коуч у навчанні – Діана Муха. Завдяки запропонованим Діаною практичним завданням, ВУРівці змогли обʼєктивно оцінити свій внесок у командну роботу під час реалізації ВУРівських проєктів, а також глибше розглянути питання лідерства. Отримані знання точно стануть у пригоді нашим студентам під час їхньої майбутньої реформаторської діяльності. 

Прекрасним завершенням суботи стала рефлексія, до якої долучилася випускниця 15-го набору Анна Демченко, яка поділилася своїм досвідом реалізації проєкту в межах ВУР та змотивувала учасників на продуктивну працю.

Ця субота стала для нас ще одним підтвердженням того, що колишніх ВУРівців не буває! Ми надзвичайно тішимося, що спільнота ВУР продовжує розширюватися та процвітати, і що невдовзі після навчання наші студенти повертаються у рідні стіни вже в ролі експертів/ок. ВУР одного разу – ВУР назавжди!

Бажаємо гарного та спокійного тижня! 

До зустрічі!