Відкритий Університет Реформ провів перший навчальний тиждень

October 11, 2022

Думаємо, вчора ви просто не встигли помітити, що на наших сторінках бракує традиційних понеділкових ВУРівських публікацій. Тож, сподіваючись, що з вами, наші улюблені читачі, все гаразд, ділимося новинами минулого навчального тижня.

Наша робоча субота була меганасиченою! Спершу в гості до Відкритого Університету Реформ завітав Іван Примаченко – співзасновник платформи онлайн-освіти Prometeus. Разом з паном Іваном учасники детально розібралися, які критично важливі навички повинні мати майбутні змінотворці. Визначивши всі свої переваги та недоліки, наші студенти почали кропітливу роботу над собою. Адже саме від них – від проактивної української молоді – залежить майбутнє нашої держави.

Однак цього разу не лекціями єдиними! Пітчинг проєктів ВУРівців також припав на цю суботу. Як же відбувається весь цей процес? Кожен охочий учасник ВУР має можливість представити свою ідею, присвячену реформам в Україні або розв’язанню соціальних проблем, своїм колегам по навчанню. Вибір проєктів для реалізації відбувається шляхом спільного голосування всіх учасників набору.

Раді повідомити, що в межах 16-го набору Відкритого Університету Реформ будуть реалізовані 4 проєкти. Ба більше, ми вже маємо імена наших переможців, проте поки триває процес формування команд, залишаємо за собою право трошки потримати інтригу. Stay tuned, скоро вам все розкажемо і покажемо!

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати та навчатися! Перемога буде лише за нами! Слава Україні!