Інтелектуальні змагання та харизма: ВУР провів нову навчальну суботу

October 22, 2018

20 жовтня учасники Відкритого університету реформ провели як завжди активно та продуктивно. Під час цієї суботи слухачі не тільки змогли відточити свої навики командної роботи, а й закласти основи для виконання майбутніх проектів.

У першій частині навчального дня учасники зіграли в інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?», яку проводили Наталія Ватаманюк та Анатолій Усенко, співзасновники проекту інтелектуальних ігор The GAME. За першість змагалися три команди 8-го набору та одна команда 7-го Відкритого університету реформ. Перемогу здобула команда 8-го ВУРу «Кахатон 69», набравши 14 із 20 балів.

Далі Тарас Шевченко, директор Центру демократії та верховенства права, провів лекцію на тему «Як розвивати харизму». Учасники дізналися що таке харизма, її основні складові та навички, які необхідно опанувати, щоб стати більш харизматичними. Також учасники змогли повправлятися в активному слуханні та на практиці застосувати інструменти «зв’язку» з співрозмовником.

Завершальною частиною навчальної суботи була презентація ідей проектів учасників Відкритого університету реформ. Було представлено 5 ідей, за які учасники голосували, щоб в подальшому реалізувати 3 із них. Перед ВУРівцями тепер півтора місяці активної проектної роботи в командах. Побажаємо їм успіху та натхнення!